torsdag 25 mars 2010

Knak sa det!

Har sedan i Lördags haft en enorm huvudvärk, med liknande migrän symptom. Har haft sjukt svårt att koncentrera mig och huvudvärken har verkligen gjort att jag har behövt dra ner på tempot. Det betyder att mitt arbete blir lidande, då jag har haft svårt att lyssna på musik och vara i rörelse. Men klasserna har funkat OK - har dock inte kunnat öva så mycket som jag önskat. Att ligga i soffan och öva BODYPUMP- knäböj är ju inte så coolt - men vad gör man inte för att bara lära sig koreografin.

I allafall, i dag fick jag nog och ringde upp min läkare. Efter att ha gått på sjukt stora mängder tabletter de senaste 4 dagarna, började jag i morse att ana en liten oro för mig själv, då huvudvärken inte hade försvunnit. Jag är ju inte van vid att vara dålig, utan jag är alltid frisk och kry. Han tog då beslutet att skicka en remiss till en neurolog -som är specialist på sådan fall, som jag.

Jag själv kan tycka att det verkar lite fjantigt, men som sagt har ju haft sådana här attacker under ett X antal gånger under de senaste året och det är inte OK.

Efter att ha funderat lite så kom jag på att vi har ju kiropraktorer på Sportlife (Kiropraktik at Sportlife) som jag varmt kan rekommdera. Martin, Johan och Emil. Jag ringde upp Martin och förklarade hur jag mår och frågade om han hade tid med mig och ja visst några timmar senare dök han upp. Han hann 'knäcka' bröstrygg, käke och nacke. O B E H A G L I G T !!! Han gjorde även en variant - där han trycker på musklerna som är spända och på mig är det nack och halsmuskler.

Känner mig något bättre och har inte DUNDER ont i tinningen längre. Och ja, denna natt ska jag testa att köra utan värktabletter.

Jag är på bättringsväg!
Sov gott

Inga kommentarer: