LCHF BRÖD
1 burk keso 250 g
3 ägg
1 dl sesamfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl solrosfrön
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
Gärna lite salt med :)
Blanda alla torra ingredienser tillsammans, häll över i keso/ägg blandingen och rör runt. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper - tunt lager! In i ugnen i ca 15-20 minuter. 225 grader.
I bland brukar jag slänga i lite torkade aprikoser (hackade), för lite sötma. Aprikoser har även ett relativt lågt GI (31).
PROTEIN MUFFINS
3 äggvitor
2 skopor protein 1,5dl
250g kesella (vanlig eller lätt)
2 msk olja
2 tsk bakpulver
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop alla ingredienserna och häll i muffinsformar. Grädda i mitten av ugnen ca 15-20 min.
Supper smarrigt till mellanmål!
Sandy
4 kommentarer:
Jösses vad du är huslig Sandy :) !
jag är grym :) haha
Shit vad jag ska baka det här i helgen :)))
Utan gluten i snart 2 månader nu
Jihooooo
VA!?
JOJO - Du är så sjukt duktig! Don´t stop! Super gott och super enkla recept, njut :)
Skicka en kommentar