tisdag 18 juni 2013

LCHF Korvbröd/Hamburgebröd

Här kommer ett superenkelt recept på LCHF korv-och hamburgebröd. 

50 gram smör
 6 ägg
 1½ dl vatten 
1/2 dl Kesella 1%
 2 dl mandelmjöl
1 dl kokosnötsmjöl
2 msk fiberhusk 
2 tsk bakpulver 
Två nypor salt.
Sesamfrön 

1. Smält smöret. 
2. Vispa äggen och saltet i någon minut med elvisp/balongvisp. 
3. Häll i kesellan, vattnet och smöret. Rör om/vispa runt.
4. Häll i de torra ingredienserna, som du har blandat i en annan bunke. Rör om och låt svälla i 20-30 min. 
5. Forma till korv eller hamburgebröd. Strö över önskad mängd sesamfrön. 
6. In i ugnen i ca 30 min på 200 grader.




Jag åt i dag en Corizo från scan som hade 90% kötthalt. Supergod och smakrik. Rekommenderas att köpa!

Inga kommentarer: