onsdag 11 december 2013

Pepparkaksmüsli



2 dl Boveteflingor (Kan även använda havregryn)
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
1/2 dl linfrön
1 dl hackade hasselnötter
1 dl hackade mandlar
1 dl kokosflingor 
3 msk pepparkakskrydda
1 dl vatten
1/2 dl rapsolja eller kokosolja (smakfri finns att köpa på hälsokosten)
1/2 Sötning (agvesirap, lönnsirap eller fibersirap)

Sätt ugnen på 150-175 grader. Blanda allt förutom oljan och vattnet. Rör runt. Blanda oljan och vattnet och häll över musliblandningen-rör om.

Häll över på plåten (ringla agavesirap eller ground över för mer sötma)- jag använder mig av bakplåtspapper under. 

Rosta i ugnen i ca 30 min. Rör om ett par gånger så att det inte bränner vid.


Har gett bort lite....så min är nästan slut ;-) 

Inga kommentarer: