Ca 3-4 personer
500 gram keso 4% (en stor burk)
4 ägg
1 dl mjölk eller grädde (beroende på vad du vill ha för fetthalt. Kanske funkar med vatten med?)
1,5 msk fiberhusk
1-2 nävar ost
1 paket bacon
Svartpeppar (utesluter salt, då det blir tillräckligt salt från bacon och osten)
1. Sätt på ugnen på 225 grader
2.- Klipp/skär bacon i småbitar. In i ugnen tills baconet har fått fin färg.
3. Mixa ägg, keso och mjölk med en stavmixer tills bitarna från keson är borta. Rör sedan i fiberhusken och svartpepparn med en sked.
4. Ta ut baconet och strö på osten. Häll över pannkakssmeten och in i ugnen i ca 25 minuter.
5. Servera med råkostsallad och rårörda lingon eller endast lingon.
Smaklig spis! :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar